fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

păcurar martie

Primarul din Ceanu Mare face un apel la locuitorii comunei pentru responsabilitate și respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Astăzi în comună se înregistrau 20 de cazuri COVID cu o incidență de 5,34 la mia de locuitori. Edilul își îndeamnă consătenii să poarte corect masca de protecție, să evite deplasările fără motiv și să se spele cât la des pe mâini, dar și să păstreze distanța „de siguranță” atunci când se află în locuri aglomerate cum sunt magazinele.

Stimați cetățeni ai comunei Ceanu Mare,

Situația epidemiologică din comuna noastră a evoluat, în ultimele zile, într-un sens negativ pentru fiecare dintre noi, dar și cu o rapiditate fulminantă.

Am ajuns astăzi, 10 aprilie 2021, la o rată de incidență de 5.34/1000 de locuitori, cu 20 de cazuri active, fapt nemaiîntâlnit în comuna noastră.

Dacă ne dorim să avem Sărbători Pascale binecuvântate, de care să ne bucurăm, ACUM ESTE MOMENTUL SĂ DEVENIM PROACTIVI ȘI RESPONSABILI!

Lăsați la o parte falsele idei potrivit cărora COVID-19 nu există, precum și ideile anti-vaccin! Tot ce trebuie să facem, în această perioadă, este să respectăm niște reguli de bază:

  • Purtați masca de protecție PE NAS ȘI PE GURĂ, nu sub bărbie, nu doar pe gură, nu în alt sens!
  • Păstrați distanță de minim 1.5 metri față de persoanele cu care conversați sau la cozile de la magazine!
  • Evitați deplasările fără motiv!
  • Spălați-vă cât mai des pe mâini!

Dacă urmăm aceste reguli, vom avea Sărbători Pascale în tihnă, în spiritul creștin-ortodox, iar dacă nu… nu știm ce va fi! Gândiți-vă că acest virus nu iartă pe nimeni și nu ține cont de nimic, el se răspândește și odată ajuns în organism, dacă găsește condiții propice, face ravagii! Este de ajuns 3 zile cu simptome, fără să vă prezentați la medic, ca să ajungeți la o afectare pulmonară care să vă pună viața în pericol!

Așadar, păziți-vă pe voi și pe cei mai vulnerabili decât voi! Respectați măsurile de protecție sanitară și rămâneți în siguranță!” transmite  Virgil Păcurar, Primarul comunei Ceanu Mare

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate