fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

mihai viteazu

Comuna Mihai Viteazu are o rată uriașă de infectare cu coronavirus, joi erau semnalate 57 de cazuri cu o rată de 9, 71 la mia de locuitori.

În consecință începând de astăzi se aplică restricții mai dure pe raza comunei. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a emis Hotărârea nr. 65 din 8 aprilie 2020. Hotărârea interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 20.00 - 05.00, în unitățile administrativ-teritoriale de pe razacluj napoca  județului Cluj, prevăzute în Anexa nr. 2 (printre acestea se află atât capitala județului, cât și comuna Mihai Viteazu) la prezenta hotărâre, unde incidența cumulată la 14 zile depășește 7,5 / 1.000 de locuitori. Acest lucru este valabil întreaga săptămână.

 Tot pentru fiecare zi, fără excepție,  se instituie obligația pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, să își organizeze și să își desfășoare activitatea în intervalul orar 5.00 - 18.00. Prin excepție, în intervalul orar 18.00 - 5.00 și se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport și/sau fitness.

Persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu sau adeverinţa eliberată de angajator ori o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil .

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate