fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

pacurar virgil

Aproape toate administrațiile locale din zonă au demarat ample campanii de ecologizare pe raza orașelor sau a comunelor, la fel se întâmplă și la Ceanu Mare unde de desființează rampele ilegale de deșeuri.

Primarul Virgil Păcurar spune că inițial s-a intervenit în zona Boian Hodăi, urmează Dealul Crucii apoi satele Ceanu Mare, Boldut, Iacobeni, Dosu Napului , Fanate si celelate zone afectate.


Vom efectua controale în fiecare zi și vom aplica amenzi usturătoare pentru cei ce vor depozita ilegal deșeuri.


Mai jos vă prezentăm modalitatea prin care deșeurile provenite din gospodarii si generate de activități de reamenajare si reabilitare exterioară sau interioară pot fi ridicate.

Deșeurilor provenite din gospodării și generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a locuințelor trebuie predate operatorului SC RDE Harghita SRL. Deșeurile din construcții provenite de la populație sunt deșeuri solide generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a locuințelor proprietate individuală. În mod uzual, aceste deșeuri conțin beton, ceramică, cărămizi, țigle, materiale pe bază de ghips, lemn, sticlă, materiale plastice, metale, materiale de izolație și altele.


Cu alte cuvinte, înaintea demarării unui șantier care va produce deșeurile din construcții, cetățenii comunei Ceanu Mare trebuie să contacteze operatorul SC RDE Harghita SRL fie prin telefon (0266 217 407 ), fie prin intermediul e-mailului (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), în vederea obținerii unui recipient (containere metalice standardizate) pentru depozitarea deșeurilor din construcții. Plata serviciilor va fi făcută în în baza unui contract de prestări servicii încheiat cu generatorul de deșeuri” preciează primarul Virgil Păcurar.

Edilul face un apel la cetățeni să păstreze curățenia în comună și să respecte eforturile administrației locale, iar deșeurile să fie depozitate în locurile special destinate acestui scop. În caz contrar, contravenienții vor suporta consecințele de rigoare, concretizate prin amenzi usturătoare.

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate