fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

ioan roman

Comuna Viișoara, alături de alte localități din județul Cluj, a intrat recent în scenariul roșu, în prezent rata incidenței fiind de 6,22/1000 de locuitori. Cu toate acestea, virusul nu oprește planurile administrației locale pentru comună.

În urma interviului  (pe care îl puteți urmări complet mai jos) cu primarul comunei, Ioan Roman, am aflat prioritățile administrației locale în acest an care se revăd în proiectul de buget local disponibil pe site-ul comunei: https://www.comunaviisoara.ro/

"Sumele cele mai mari le vom folosi pentru dezvoltarea comunei, pentru îmbunătățirea infrastructurii. Peste 100 de miliarde de lei vor fi alocați pentru îmbunătățirea străzilor, trotuarelor și rigolelor" punctează primarul.

Educația rămâne în atenția primăriei Viișoara, care intenționează să achiziționeze o casă de lângă Școala Gimnazială Viișoara pentru a oferi o intrare mai sigură pentru elevi în școală.

Alte proiecte importante de menționat sunt: pistă de biciclete de la Urca la Câmpia Turzii, punct turistic pe dealul Viișorii și o platformă de depozitare și prelucrare a deșeurilor.

Iar pentru că se apropie Paștele atât pentru catolici cât și pentru ortodocși, primarul comunei Viișoara, le transmite acestora "Sărbători fericite, sănătate și numai bine!".

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate