marian morar
m install
nello construct

Tureniul la un pas de carantinare! A fost și un deces COVID!

zamblau eugen

Comuna Tureni are o rată uriașă de infectare, incidența cazurilor COVID  a trecut de 7,3 la mia de locuitori!

În această dimineață TurdaNews a stat de vorbă cu primărița Dana Mănăilă care a explicat că la Tureni sunt 12 cazuri COVID, Micești un caz, Mărtinești 2, Comșești 1, Ceanu Mic 3 cazuri, zilnic însă această statistică se schimbă și apar noi și noi cazuri, practic vorbim de câteva focare apărute în toată comuna.

„Acum în jurul orei 11 voi sta de vorbă cu doamna subprefect Irina Munteanu și să vedem ce decizii se vor lua, se va carantina sau nu Tureniul…rata este uriașă de infectare și apar noi și noi cazuri. Sâmbătă am avut și un deces al unui bărbat de 70 de ani caz COVID” explică primărița Dana Mănăilă.

Potrivit unor surse neoficiale totul ar fi pornit de la un preot din comună infectat cu COVID, oamenii au participat la slujba din biserică și la înmormântare. Datele respective nu sunt confirmate de autorități dar nici nu sunt dezmințite.

Cert este că situația la Tureni este gravă, se așteaptă luarea unor măsuri mai stricte de restricționare a circulației și nu numai, dar totul depinde de deciziile luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și Prefectura Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2