fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

dana manaila martie

Comuna Tureni are o rată uriașă de infectare, incidența cazurilor COVID  a trecut de 7,3 la mia de locuitori!

În această dimineață TurdaNews a stat de vorbă cu primărița Dana Mănăilă care a explicat că la Tureni sunt 12 cazuri COVID, Micești un caz, Mărtinești 2, Comșești 1, Ceanu Mic 3 cazuri, zilnic însă această statistică se schimbă și apar noi și noi cazuri, practic vorbim de câteva focare apărute în toată comuna.

„Acum în jurul orei 11 voi sta de vorbă cu doamna subprefect Irina Munteanu și să vedem ce decizii se vor lua, se va carantina sau nu Tureniul...rata este uriașă de infectare și apar noi și noi cazuri. Sâmbătă am avut și un deces al unui bărbat de 70 de ani caz COVID” explică primărița Dana Mănăilă.

Potrivit unor surse neoficiale totul ar fi pornit de la un preot din comună infectat cu COVID, oamenii au participat la slujba din biserică și la înmormântare. Datele respective nu sunt confirmate de autorități dar nici nu sunt dezmințite.

Cert este că situația la Tureni este gravă, se așteaptă luarea unor măsuri mai stricte de restricționare a circulației și nu numai, dar totul depinde de deciziile luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și Prefectura Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Maria Popa · 10:21 22.03.2021
    Da este adevărat ce se scrie aici! Preotul și preoteasa ambii infectați! Ea a mai fost și la școală iar acum o clasă întreagă e în carantină! Cel care a murit a fost pe la magazinul din sat, a căzut jos și gata a fost.....tot mai multe cazuri, iar preotul deși și-a fĂcut testul și știa că are COVID, a continuat că facă slujbe la biserică și să meargă la înmormântări! Doar numai banii contează nu?! ...în plus anul trecut avea pretenția să fie și capela deschisă pt morții de covid să țină slujbe deși astfel de cazuri se duc direct de la spital la groapă! Rușine! Iresponsabilitate cât casa!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate