fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

drum Iara 1

Satul Mașca pare uitat de lume și autorități. Locuitorii zonei nu au văzut niciodată asfaltul pe drumul care traversează satul, iar copiii sunt nevoiți să se deplaseze prin noroaie pentru a ajunge la școală.

Drumul arată mai mult ca o mlaștină, nu intră nici autobuzul școlar pe acolo de frică să nu se împotmolească. Nu vrem să ne gândim ce se întâmplă în caz de incendiu sau urgențe medicale, unde autospecialele ar ajunge cu greu la caz.

"Mergem pe jos dimineața cu copiii la autobuzul școlar cu cizme și ducem papuci de schimb, ca sa poată merge copii curați și nu uzi la școala, ca sa fie in rând cu ceilalți.

Am cerut sa vina autobuzul școlar pana la jumătatea drumului și ni s-a spus de la școala ca nu poate intra ca nu mai ies cu mașina. Oamenii care au mașini rămân suspendați in gropile și mizeria ce este pe drum.

Problema nu e de anul acesta. Este vorba de 4 ani. S-au făcut multe reclamații și primarul a spus ca se rezolva și de 4 ani nimic nici măcar nu ne bagă in seama. Nici măcar nu avut bunăvoința sa vina sa vadă situația drumului.

Cât este campania la alegeri ulmbla cu pachete la romi pentru voturi și promite ca face, dar nimic.

Suntem in 2021 și așa nu se mai poate sa fim bătaie de joc. Avem copii și nu avem posibilitate ca sa putem sa ii trimitem la școala in alte condiții mai bune", a relatat un părinte presei clujene. 

În consecință așteptăm un răspuns din partea administrației locale a comunei Iara privind starea drumului, măsurile care se iau de urgență astfel încât drumul să fie cât de cât practicabil, dacă s-au accesat fonduri sau sunt bani prinși în buget pentru reabilitarea drumului din satul Mașca și nu în ultimul rând când încep lucrările pentru că oamenii s-au săturat de promisiuni făcute în campania electorală?!

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate