fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

valea ierii dorin nap

În localitatea Valea Ierii este o rată de infectare cu COVID19, de 8,2 la mie una dintre cele mai mari din județ.

Primarul Dorin Nap spune că locuitorii nu au motive de panică. Persoanele infectate provind din trei familii, dar sunt și câteva cazuri răsfirate plus doi copii.

De săptămâna viitoare lucrurile vor intra într-o oarecare normalitate, persoanele infectate vor ieși din carantină, iar rata de infectare va urma să scadă. Între timp, edilul afirmă că se respectă toate normele de siguranță sanitară.

Avem trei familii, printre care și doi copii care s-au simțit rău și sunt confirmați pozitiv. Sunt răspândiți și stau acasă în carantină. Tuturor le transportăm medicamente și alimente. Luăm alimente de la magazin și le punem în pungi pe care le agățăm la poartă, iar membrii familiilor vin și le iau. Persoanele confirmate cu COVID nu ies în afara gospodăriei și nu au contact cu alți săteni. Să nu fie lumea panicată de rata asta care pare mare, dar noi avem 969 de locuitori în comună, și 3 dacă se îmbolnăvesc tot este mult. Până acum două luni nu am avut niciun caz”, a spus Nap citat de cluj24.ro

Între timp în spitalele COVID din Cluj, astăzi erau internați peste 650 de pacienți confirmați cu noul coronavirus, dintre care câteva zeci la ATI.

În ultimele 24 de ore, 106 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj.

Total număr de teste 1.434 din care 759 diagnostic grupe de risc, 479 teste efectuate la cerere și 196 teste rapide. Până în acest moment s-au realizat 377.274 de teste, la nivelul județului Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate