fbpx

Scrie un comentariu

pacurar Bucuresti 1

Virgil Păcurar, primarul din Ceanu Mare a întreprins recent o vizită la București, cea de-a doua din noul mandat, pentru a accelera proiectele de dezvoltare ale comunei.

Anul trecut în decembrie Păcurar a fost prezent în Capitală pentru a debloca unele proiecte investiționale. Atunci s-a întâlnit cu Florin Creț, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, cu Mariana Cotoi, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării și cu Dan Cătălin Vătămanu, președintele Administrației Fondului de Mediu.

În periplul său din capitala țării, primarul comunei a discutat atât finalizarea rețelei de canalizare din Ceanu Mare, cât și finalizarea Centrului Medical Ceanu Mare, dar și continuarea edificării rețelei cu apă potabilă din satul Boian Hodăi, precum și continuarea rețelei de alimentare cu apă a satului Bolduț.

Acum Virgil Păcurar a avut o serie de întâlniri cu reprezentanții CNI, ai Ministerului Economiei dar și ai Energiei si Mediului de Afaceri și Camera Deputaților. 

„Am avut mai multe întâlniri la București cu oficialități din cadrul Companiei Naționale de Investiții, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri si Camera Deputaților.

Astfel la Compania de Investitii m-am întâlnit cu d-nul Adrian-Eduard Cefâlean, director de Investiții, unde am discutat despre proiectele de dezvoltare ale comunei Ceanu Mare și am depus cererea de finanțare pentru reabilitare și lucrări de modernizare pentru 23 de km drum comunal.

La Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri m-am întâlnit cu o comisie condusă de doamna secretar de stat Daniela Nicolescu, unde am discutat despre viitoarea sesiune de fonduri europene și susținerea tinerilor prin accesarea unor măsuri gen Start-up.

La Camera Deputaților am înaintat mai multe cereri de finanțări pentru investițiile care se derulează în comuna noastră în speranța depunerii unor amendamente și obținerii unor finanțări pentru dezvoltarea comunei noastre !”, a transmis Virgil Păcurar pe rețelele de socializare.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate