fbpx

Scrie un comentariu

conserve stricate

Primăria Tritenii de Jos a distribuit conserve gratuite care erau alterate, după cum sesizează un cetățean din localitate.

Conservele au fost distribuite prin programul Uniunii Europene destinat persoanelor din categoriile defavorizate. 

Noul primar al comunei Tritenii de Jos, Dan Iosif spune că primăria a păstrat conservele în condiții sigure care nu ar fi permis alterarea lor. Produsele au fost distribuite imediat ce au intrat în posesia administrației locale. Acum s-a declanșat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu alimentele până când acestea au ajuns la beneficiari.

„Am citit articolul dumneavoastră și vom demara o anchetă în comunitate. Vreau să vă asigur, încă de dinainte, de faptul că noi am primit produsele sigilate, le-am distribuit imediat după ce le-am primit și le-am ținut în condiții sigure, care nu ar fi permis alterarea acestora. Totuși, vom realiza o anchetă pentru a vedea cum s-a produs această alterare sau dacă acuzațiile prezentate pe rețelele de socializare sunt reale.”, a spus Dan Iosif, edilul comunei Tritenii de Jos citat de Refleqtmedia.ro

Aceste pachete cu alimente au fost distribuite de Primăria din localitate prin intermediul Programului Operațional Ajutoarea Persoanelor Defavorizate, cunoscut ca și POAD.

Citește mai multe detalii aici: Conserve alterate distribuite la Tritenii de Jos, pentru cei nevoiași!

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate