fbpx

Scrie un comentariu

case 1

Primăria comunei Săndulești scoate la licitație 69 de loturi de teren, pentru construirea unor case într-un nou cartier realizat în Copăceni. Deja sunt depuse 500 de cereri!

Speranța administrației locale este că va reuși să atragă familii cu copii, pentru că școala din localitate are foarte puțini copii.

”Facem licitație, avem 5 tipuri de proiecte de case care păstrează arhitectura transilvană, inclusiv cu garduri din piatră. Sunt de dimensiuni diferite, în funcție de ce dorește familia respectivă. Punem la dispoziție parcele de câte 1000 mp, iar suprafața unei case pleacă de la 120 mp și ajunge până la 200 mp, cu două etaje. Prețul de pornire a licitație pentru teren este de 20 euro/mp. Primăria va trage utilitățile până la cartier, vor fi străzile asfaltate.

Eu îmi doresc o comunitate, să avem copii la școală, oameni care să participe la viața comunității și să plătească taxe și impozite, să fim o comună vie”, a spus primarul Călin Fărgaciu, citat de Cluj24.ro.

Termenul de depunere al ofertelor este 8 martie, iar caietul de sarcini poate fi achiziționat de la sediul Primăriei Săndulești.

Cei care câștigă licitația trebuie să achite 30% din sumă la adjudecare, iar în termen de 3 ani trebuie să realizeze construcția unei case din cele 5 tipuri acceptate de administrația locală.

case 3 1536x924

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate