fbpx

Scrie un comentariu

mihai viteazu

În conformitate cu prevederile art. 139, Ordonanța de Urgență 57/2019 ,privind Codul Administrativ și a Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului local al comunei Mihai Viteazu, jud. Cluj, va invitam la lucrările ședinței extraordinară de îndată  a Consiliului local al comunei Mihai Viteazu, va invitam la lucrările ședinței ordinare a Consiliului local al comunei Mihai Viteazu ,ce vor avea loc în data de 16 februarie  2021 orele 16 în sala de ședințe a Consiliului local Mihai Viteazu.

 Din cadrul Primăriei Mihai Viteazu ,str. Transilvaniei, nr147 cu următoarea ordine de zi

1. Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședința al Consiliului Local al Comunei Mihai-Viteazu pe o perioadă de 3 luni

Inițiator - Ioan Zeng, primar

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea lucrărilor pe domeniul public al Comunei Mihai Viteazu , aferent obiectivului de investiție Constituirea Rețea Fixă de Telecomunicații FTTH Orange în Comuna Mihai Viteazu, jud Cluj

Inițiator - Ioan Zeng, primar

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea lucrărilor pe domeniul public al Comunei Mihai Viteazu, - Lucrări de Realizare branșamente și racorduri la rețele de utilități și acordul Comunei Mihai Viteazu pentru funcțiune propusă , aferent obiectivului de investiție, Construire Oficiu Central pentru rețea fibră optică având ca beneficiar Societatea Orange România S.A.

Inițiator - Ioan Zeng, primar

4. Diverse întrebări, interpelări propuneri ale consilierilor, cereri, sesizări, reclamații provenite de la persoane fizice sau juridice din comuna, de competenta Consiliului local.

Viceprimarul, secretarul  se vor îngriji de pregătirea în bune condiții a desfășurării acestei ședințe ordinare.                                                      

Materiale acestei ședințe pot fi consultate începând cu data de 10 februarie  2021 orele 14,00 și vor fi comunicate pe email.

Președinții de comisii își vor convoca membrii ,pentru discutarea punctelor de pe ordinea de zi, întocmind proces verbal de comisie iar în data de 16 februarie  2021 ora 15 vor fi prezenți toți consilierii pentru consultarea și aprobarea Proceselor verbale al ședințelor  anterioare.

Secretar general U.A.T

Tudor Călin  Stăvariu

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate