fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

primar vaccinat 1

Așa cum a declarat în cadrul unui interviu acordat TurdaNews, primarul de la Luna, Aurel Giurgiu s-a vaccinat anti-COVID. El spune că este cea mai eficientă metodă de combatere a pandemiei.

Edilul a declarat atunci că și personalul primăriei Luna în proporție de peste 80% se va vaccina, ceilalți au alte păreri unele dintre acestea au la bază motive religioase.

Giurgiu s-a vaccinat în centrul de vaccinare de la Câmpia Turzii și spune să se simte bine, nu s-au înregistrat efecte adverse și îi îndeamnă pe toți lunenii să facă vaccinul anti-COVID.

Așa cum am promis în interviurile acordate în presa locală, din ultimele săptămâni, azi 22 ianuarie m-am prezentat la Centrul de vaccinare din Câmpia Turzii pentru a mi se inocula vaccinul anti-COVID. Vreau să vă transmit tuturor, dragi luneni că nu a fost o experiență neplăcută, doar o injenctie normală, dupa care mă simt bine, neavând nicio reacție adversă.


Cu aceasta ocazie revin cu îndemnul pentru toti cetățenii din comuna noastră de a se vaccina impotriva virusului COVID 19. Vă adresez respectuos rugămintea de a nu vă mai lasă influențați negativ de persoane neavizate care vă transmit informații incorecte, atat prin viu grai cât si pe unele canale mass-media. 

Vreau sa il felicit pe d-nul primar Dorin Lojigan pentru organizarea si funcționarea impecabila a Centrului de vaccinare „Hala Agro-alimentară” din Câmpia Turzii. Aici totul este perfect organizat, intr-o stare de ordine, disciplină la cel mai inalt nivel igienico- sanitar.
Transmit cu acest prilej sincere mulțumiri si aprecieri cadrelor medicale care isi desfășoară activitatea in Centrul de Vaccinare, atât medicilor cat și asistentelor medicale care cu amabilitate, bun simț și profesionalism, te fac sa te simti cu adevarat un om respectat pentru decizia înțeleaptă de A TE VACCINA! BRAVO CÂMPIA TURZII!


Dragi luneni, trebuie să înțelegem cu toții că numai uniti, împreună putem învinge acest virus nemilos!” a relatat Giurgiu Aurel, edilul comunei Luna.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate