fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

dana manaila interviu 2021

Miercuri, 20 ianuarie are loc recepția sălii de sport din Tureni, un obiectiv de care vor beneficia toți copiii comunei dar și persoanele adulte care doresc să facă mișcare.

Inițial proiectul a fost licitat dar nu s-au prezentat ofertanții, ulterior a fost scos din nou la licitație și abia atunci au apărut și constructorii. Termenul de execuție al lucrărilor a fost de un an de zile, practic până în luna iunie a acestui an dar iată că firma din Constanța a reușit să finalizeze obiectivul mult mai repede. Mâine toate autoritățile competente vor fi implicate în recepția lucrării.

Valoarea investiției de ridică la 16 milioane de lei și a fost realizată prin Compania Națională de Investiții.

Primărița Daniela Mănăilă a declarat pentru TurdaNews că de sala de sport vor beneficia și adulții, în regim de închiriere la fel ca și de Căminul Cultural.

La început de an, Mănăilă speră ca două mari obiective investiționale să fie realizate în perioada următoare, respectiv drumul expres care va face legătura dintre DN1 și Autostrada Transilvania, dar și edificarea infrastructurii de apă și canal din comună, un proiect laborios care se va întinde pe o durată mai mare de timp.

Aproximativ 78 de milioane de euro va costa drumul expres care va face legătura dintre A3-Tureni și DN1, o centură de ocolire care va scoate traficul greu din Turda.

Compania Search Corporation a câștigat licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic, pentru drumul expres ce va face conexiunea dintre centura Vâlcele-Apahida și Autostrada Transilvania.

Edilul din Tureni spune că săpătămâna trecută s-au dat avizele pentru studiul de fezabilitate, iar administrația locală a pus câteva condiții de „bun simț” pentru protejarea locuitorilor comunei.

Se intenționează și asfaltarea drumului de legătură dintre Tureni și Comșești, edificarea pasarelei de la Mărtinești când temperaturilor vor permite etc.

Nu în ultimul rând se așteaptă adoptarea bugetului pentru a permite continuarea obiectivelor începute anul trecut dar și pentru investiții noi.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate