fbpx

 
 
Scrie un comentariu

daniela manaila

Primărița din Tureni, Daniela Mănăilă, a declarat pentru siteul RefleqtMedia că în spatele atacurilor de discreditare care s-au desfășurat în timpul campaniei electorale și ulterior, din partea celor de la PMP Tureni, ar sta anumite interese imobiliare.

Daniela Mănăilă nu a menționat nume, însă a spus că este vorba de anumite interese imobiliare, care vizează niște terenuri din zona Făgetului, mai precis din zona caselor Micești.

”Sunt niște terenuri luate mai demult, din proprietatea comunei Tureni. Niște terenuri care au o valoare foarte mare. Eu n-am fost de acord să vizez, să intru în această mizerie, să vizez anumite planuri parcelare și dezmembrări ale acelor terenuri și pe toate căile încearcă să mă mânjească. Cine va trebui să descurce calul de la căruță, sunt convinsă că va descâlci și treburile se vor limpezi. Duc această povară de 12 ani de când sunt aici primar, pe care până acum am făcut-o și n-am făcut-o publică, dar deja este prea mult! 

O să dau nume la momentul respectiv. Sunt niște terenuri luate în zona caselor Micești, terenuri care sunt cu o valoare foarte mare, iar pe măsură ce timpul trece valoarea este și mai mare. Din cauza asta s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat în această campanie electorală.”, a explicat primărița din Tureni.

Daniela Mănăilă a mai precizat că a formulat o plângere penală împotriva celor care au denigrat-o.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate