fbpx

 
 
1 Comentariu

asistati social 2

Cazul asistaților social din comuna Săndulești a ajuns în presa națională. Aceștia mai bine renunță la indemnizație decât să presteze muncă în folosul comunității.

Potrivit primarului din comună, Călin Fărgaciu, trei sferturi dintre asistaţi au anunţat că renunţă la bani numai ca să nu fie puşi să facă diverse treburi.

Chiar dacă veneau la muncă, veneau când au vrut ei. Nu, am zis, domnule, începem la 8, în fiecare zi vă prezentaţi la muncă. După o săptămână s-au învăţat, dar sigur că numărul de beficiari a scăzut, de la 50 am ajuns să avem un sfert. Au spus „acum suntem sclavi, trebuie să prestăm munca”, am discutat cu ei civilizat, dar ferm”, a declarat Călin Fărgaciu, primarul comunei Săndulești, pentru stirileprotv.ro.

La Turda asistații social prestează diverse activități, de la măturarea și igienizarea domeniului public, până la îngrijirea spațiilor verzi și multe altele. Municipalitatea organizează zilnic astfel de echipe în colaborare cu angajații de la Domeniul Public pentru a menține orașul curat și primitor pentru cei care-l vizitează. 

 

Foto/Arhivă.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alin · 12:48 08.01.2021
    Felicitari domnului primar!S-au obisnuit doar sa stea,foarte bine,dar nu pe spinarea noastra!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate