fbpx

 
 
1 Comentariu

politist Luna

Opt copilași din Luna pentru care s-a făcut apel în presă în aceste zile, au primit cadouri din partea lui Moș Crăciun care anul acesta poartă uniformă.

TurdaNews informa despre situația materială precară și lansa totodată un mesaj de ajutor pentru familia cu 8 copii din Luna, rămași doar în grija tatălui după ce mama acestora a decedat de puțin timp.

O familie cu opt copii din Luna are nevoie disperată de ajutor. Micuții și-au pierdut mama de puțin timp iar singurul care se ocupă de creșterea lor este tatăl acestora, care muncește ca zilier atunci când are de lucru. În rest trăiesc la limita subzistenței din alocațiile celor mici, total insuficiente pentru viața de zi cu zi.

Cei care vor și pot să ajute pot dona alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, bani direct la domiciliul acestora din Luna, nr. 615 sau îl pot contactat pe tatăl copiilor, Rostaș Emil la telefon: 0722.870.321  sau pe cei care au inițiat campania umanitară: fam.Cuc Mihail și Kristina, la tel. 0744189566 !

Citește și: Opt copii din Luna au nevoie de ajutorul nostru!

Acum polițistul de la Luna a urmat mesajul de ajutor al campaniei umanitare și le-a făcut ziua mai frumoasă celor opt copii cu vârste cuprinse între 1 și 16 ani.

„Munca la un post de poliţie înseamnă în primul rând „cunoașterea populației”.
Acestă activitate o desfăşoară cu brio colegul nostru ASA Goia Vlad din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii – Postul de Poliţie comunal Luna, care a avut ocazia să cunoască o familie modestă, cu 8 copii având vârste cuprinse între 1-16 ani!

Fără a sta prea mult pe gânduri, ajutorul lui Moș Crăciun din localitatea Luna, și-a umplut singur desaga, iar cu ajutorul autospecialei Moșului, darurile au ajuns la destinaţie, aducând un zâmbet celor 8 copii!” este mesajul polițiștilor clujeni

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ipj · 11:23 22.12.2020
  Felicitari IPJ CLUJ! Este de apreciat gestul !

  O rugaminte daca se poate, rog Mosul IPJCJ sa ii aduca domnului Goia, un ceas cu alarma , fara functia snooze!

  Nu de alta , dar in fiecare dimineata circula cu sirenele puse cand merge "munca"!
  Chiar asa urgent e sa ajunga? i se raceste cafeaua?


  Multumim!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate