fbpx

 
 
Scrie un comentariu

primaria mv2

În temeiul prevederilor art. 196 alin. (1) lit. b) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, PRIMARUL COMUNEI MIHAI VITEAZU emite următoarea dispoziție:

Art. 1 Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local al Comunei Mihai Viteazu pentru ziua de marți 22.12.2020 ora 16.00.

 Art. 2 Ședința se va desfășura prin mijloace electronice pe platforma Microsoft TEAMS cu proiectul de ordine de zi anexat, care face parte integrantă din prezenta dispoziție.

 Art. 3 Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi vor fi puse la dispoziția consilierilor din Consiliului Local al Comunei Mihai Viteazu, pe suport hârtie la Secretarul General U.A.T și vor fi transmise acestora în format electronic.   

Art. 4 Asupra proiectelor de hotărâri înscrise în proiectul ordinii de zi există posibilitatea formulării și depunerii de amendamente. primarul comunei Mihai Viteazu Ioan ZENG contrasemnează pentru legalitate: secretarul general al comunei Mihai Viteazu Tudor-Călin STĂVARIU

Art. 5 – Viceprimarul, secretarul se vor îngriji de pregătirea în bune condiții a desfășurării acestei ședințe ordinare.

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind menținerea în continuare a cotizației lunare în cuantum de 1079 lei/lună pentru anul 2021 pentru Asociația PAZIA.
inițiator -Zeng Ioan -primar

2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului pe anul 2020 cu suma de 291000 lei.
inițiator -Zeng Ioan -primar

3. Proiect de hotărâre privind execuția bugetului de venituri și cheltuieli al Comunei Mihai-Viteazu la trimestrul IV conform anexelor 1,2,3,4 care fac parte integranta din prezenta hotărâre.
inițiator -Zeng Ioan -primar

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea plății de la bugetul local a cheltuielilor cu transbordarea, transportul, depozitarea și eliminarea deșeurilor menajere de pe raza comunei Mihai viteazu, județul Cluj, de la stația de sortare a operatorului de salubritate la depozitele finale prin intermediul transportatorului DANDAN TUR CONSTRUCT SRL, la prețul de 180 lei /Tona, fără TVA, la care se adaugă 80 lei/tonă fără TVA, în funcție de cantitatea generată, conform OUG 74/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr.201/2011 privind regimul deșeurilor, a Legii nr.249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje și a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 196/2005 privind Fondul pentru Mediu, începând cu anul 2021
inițiator -Zeng Ioan -primar

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Comunei Mihai Viteazu, cu o suprafaţă de 329,7 ha pădure de folosinţă forestieră, cu: Comuna Aiton, Comuna Baciu, Comuna Ceanu Mare, Comuna Ciurila, Municipiul Campia Turzii, Comuna Feleacu, Comuna Luna, Comuna Lupsa, Comuna Mihai Viteazu, Comuna Moldovenesti, Comuna Ocolis, Comuna Papiu Ilarian, Comuna Petrestii de Jos, Comuna Sandulesti, Comuna Sanger, Comuna Taureni, Comuna Tritenii de Jos, Comuna Tureni, Comuna Valea Larga, Comuna Viisoara, Comuna Zau de Campie, în vederea constituirii regiei Autonome „Ocolul Silvic Soimul Aries”, ce va funcţiona în vederea gospodăririi şi administrării pădurilor în regim silvic, pe principiul eficienţei economice.
inițiator -Zeng Ioan -primar

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate