fbpx

 
 
Scrie un comentariu

racolta

Administrația locală a comunei Călărași se pregătește să încheie un an 2020 plin de provocări, dincolo de pandemie și campanie electorală lucrările edilitare au continuat și sunt pregătite deja altele noi.

Contactat de TurdaNews primarul Ioan Racolța a declarat că în această perioadă se mai lucrează încă la proiectele de infrastructură pentru că timpul mai permite acest gen de lucrări.

Se continuă cu modernizarea străzilor la Călărași, pe Măsura 7.2, pe partea de rigole și accese la proprietăți. Termenul de finalizare al proiectului este luna iunie a anului viitor. În cazul infrastructurii agricole lucrările au fost stopate, se vor relua în 2021, în general continuăm cu modernizarea străzilor din comună” explică Racolța.

Edilul spune că pentru anul care urmează vor fi multe proiecte, printre cele mai ambițioase se numără modernizarea străzilor din Călărași Gară, dacă nu vor fi atrase fonduri externe cel mai probabil se va merge pe o finanțare de la bugetul local eșalonată pe doi ani.

S-a pregătit studiul de fezabilitate pentru canalizare, se dorește extinderea rețelei de curent la Bogata, inclusiv a iluminatului public, reabilitarea locurilor de joacă de la Călărași Gară și satul Călărași, construire de căi pietonale, reabilitare cămin cultural etc.

De asemenea încep demersurile pentru înscrierea în cartea funciară a unor parcele de teren care vor avea ca destinație construcția de case pentru tineri, inițial vor fi cam 34 de astfel de parcele de teren. Noi începem demersurile în acest sens, dar va dura cam un an jumate sau doi până vom pune în posesie primii beneficiari” mai spune primarul comunei Călărași.

Ioan Racolța transmite acum în preajma sărbătorilor de iarnă, urări de bine și sănătate locuitorilor comunei, nu în ultimul rând să petreacă în familie și într-un cadru restrâns, dar mai ales să se respecte măsurile impuse de criza sanitară, astfel încât să trecem cu toții cu bine peste pandemie și să ne revedem sănătoși!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate