fbpx

 
 
Scrie un comentariu

128068412 866617074078034 5509587544704202255 n

În prima zi din luna cadourilor, o familie cu 7 copii din Viișoara a avut parte de o bucurie. Astăzi, aceștia au primit hăinuțe, câteva jucării și cel mai important, alimente (carne,fructe,legume), lucruri esențiale pentru care majoritatea oamenilor nu își fac griji, dar care lipseau din locuința familiei Moldovan.

Toată acțiunea a început cu postarea de pe facebook a artistului Marian Hulpus care lucrează cu organizația "Puterea Zâmbetului". În postare, acesta cere ajutorul oamenilor care sunt în zona Viișoara în numele familie Moldovan, iar la acest apel a răspuns Ovidiu, care astăzi s-a deplasat la ei acasă cu bunurile. 

Ovidiu se consideră o persoană simplă care nu are foarte mulți bani, dar care simte nevoia să ajute pe nevoiași, iar singura dorință a lui este de a  inspira cât mai mulți oameni să ofere o mână de ajutor persoanelor care au nevoie, în special în această perioadă grea prin care trecem și cu sărbătorile care bat la ușă.

Untitled 1 1

Despre organizația Puterea Zâmbetului puteți să aflați mai multe informații pe pagina oficială http://www.putereazambetului.ro/, iar misiunea lor este aceea de a creea o punte de legatura intre cei care sunt in nevoi, care trec prin situatii dificile, si cei care doresc sa ajute, sa se implice atat prin voluntariat cat si financiar.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate