fbpx

 
 
Scrie un comentariu

s604x0 Screenshot 2020 11 28 at 09.29 .58 .png

Un bărbat din Viișoara reclamă faptul că a avut o altercație cu un vecin violent, care l-a împus cu furca, de mai multe ori! El și-a scos un certificat medico-legal de la IML Cluj și este decis să-l pună ”cu botul pe labe” pe vecinul său violent.

Incidentul a avut loc miercuri, 25 noiembrie.

„Miercuri, pe la orele amezii, tocmai s-a externat soţia, de la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, aducându-mi acasă şi cel mai frumos dar pe care îl puteam primi – fetiţa noastră, nou-născută! Şi, când eram mai fericiţi, pe la ora 17.00, ne-am trezit că vecinul, Solomon - crescător de animale şi agricultor, ins de o rară violenţă – îşi parchează tractorul exact în poarta noastră, blocându-ne ieşirea!

L-am rugat atunci, frumos, să-l parcheze în altă parte, la care el mi-a răspuns că nu are de gând – şi pot face şi eu acelaşi lucru, dacă doresc, la porta lui, pentru că el nu se simte deranjat! Apoi m-a ameninţat că mă omoară şi a dat fuga la tractor, de unde a scos o furcă, de-aia cu coadă lungă, cu care întorci fânul! M-am speriat rău şi am fost sigur că urmează ceva urât - fiindcă ştiam că, recent, a omorât un câine şi de asemenea, a rănit un consătean, tot cu această unealtă!”, a povestit dl. Călin, pentru BZC.ro.

Sperietura a fost pe bună dreptate, pentru că vecinul său violent, înarmat cu furca, a început să-l atace cu lovituri din toate părțile.

„De vreo trei-patru lovituri am reuşit să mă feresc, însă alte câteva m-au atins în plin, perforându-mă în mai multe părţi ale corpului - torace, mâini şi picioare – şi una m-a atins chiar lângă ochiul drept, la un centimetru de el, fiind cât pe ca să mi-l scoată. Totodată, când am parat o lovitură, furca lui mi-a fracturat, probabil, şi degetul mare de la o mână.”, a mai spus victima din Viișoara, citată de aceeași sursă.

Bărbatul a sunat la 112, iar la locuința sa s-a prezentat un echipaj de la Poliția Rurală, care l-a dus la Spital. În ziua următoare s-a prezentat la IML, de unde a obținut un certificat medico-legal care constată agresiunea.

”Oricum, nu-l iert pe Solomon, în ruptul capului, fiindcă ăsta face la fel, oricând, şi cu alţii... Aşa ceva nu este posibil să accept, plus că puţin a lipsit să-mi scoată ochiul sau chiar să mă omoare! Să simţi plăcere când bagi furca în oameni şi animale - cum acţionează ăsta - e un lucru grav, aşa că voi face toţi paşii necesari, prin lege, ca să-l pun odată cu botul pe labe”, a spus, indignat, bărbatul agresat.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate