m install
petlinii
nello construct

Mesajul primarului Aurel Giurgiu către locuitorii comunei Luna

floris

Chiar daca pandemia nu inceteaza si traim vremuri grele, promisiunile fata de cetatenii comunei ,trebuie tinute pentru a imbunatati continuu nivelul de trai al tuturor. La Luna se continuă asfaltarea pe măsura 7.2.

Se toarnă stratul de uzură pe străzile pe care în vară s-a turnat ,,binderul”.Dacă vremea și pandemia ne va permite vom continua cu rigolele pe toate străzile cuprinse in acest proiect. Asa cum am spus-o si in campania electorala, voi fi mereu in teren alaturi de viceprimarul comunei pentru a supraveghea buna executie a lucrarilor contractate, nu numai in acest proiect.

Cu aceasta ocazie revin insistent cu rugamintea catre toti lunenii mei dragi, sa respectam cu totii toate masurile impuse de autoritati in vederea limitarii raspandirii virusului, si sa ne purtam de grija noua dar si apropiatilor nostri prin purtarea mastii, pastrarea distantarii, evitarea deplasarilor inutile si pastrarea cu sfintenie a unei igiene personale corespunzatoare ca lasfarsitul saptamanii sa putem renunta la scenariul rosu prin reducerea numarului de cazuri pozitive.

Tin sa multumesc inca o data cadrelor medicale din comuna noastra pentru tot efortul lor iar dumneavoastra cetatenilor sa va doresc multa intelepciune, bunatate, rabdare si multa multa sanatate!

Cu respect al dvs primar Aurel Giurgiu!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: