marian morar
m install
nello construct

A fost finalizată asfaltarea ultimului tronson al drumului județean 103M, pe raza localității Aiton

zamblau eugen

Consiliul Județean Cluj a finalizat așternerea covorului asfaltic pe ultimul tronson al drumului județean 103M care necesita acest tip de lucrări. A fost, astfel, vizat sectorul de drum situat pe raza localității Aiton, sector care face joncțiunea cu drumul județean 103G.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Asfaltarea acestui sector e importantă deoarece în acest fel întreg drumul județean 103M Rediu – Aiton oferă cele mai bune condiții de circulație. Totodată, acesta face legătura cu drumul județean 103G care asigură un acces rapid și facil spre localitatea Gheorgheni și spre Centura ocolitoare Vâlcele – Apahida, respectiv spre localitatea Tureni și spre drumul național DN 1”.

Anterior lucrărilor de asfaltare au fost executate operațiuni premergătoare constând în plombări, burdușiri precum și curățarea șanțurilor și a rigolelor.

Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de completare cu piatră spartă a acostamentelor, urmând să fie realizate inclusiv șanțuri și marcaje rutiere.

Biroul de presă
16 noiembrie 2020

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2