fbpx

 
 
Scrie un comentariu

DJ 103G Tureni demarare 10

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 103G, pe sectorul cuprins între localitatea Tureni și intersecția cu drumul județean 107L (podul peste autostrada A3), o serie de lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:Scopul acestor lucrări este de a asigura cele mai bune condiții de circulație pe această rută alternativă spre obiectivul turistic Cheile Turzii. Avantajele sunt multiple, această rută permite evitarea drumului național 1 și a traficului rutier din municipiul Turda”.

În această fază se execută, concomitent, mai multe tipuri de lucrări constând în reparații la calea de rulare, plombări, burdușiri, realizarea de șanțuri, aducerea la profil a acostamentelor, realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, în anumite zone, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea turnării stratului de asfalt.

Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de completare a acostamentelor cu piatră spartă, precum și marcaje rutiere.

Biroul de presă
13 noiembrie 2020

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate