fbpx

 
 
Scrie un comentariu

mirela veres calarași

În aceste zile a fost ales noul viceprimar al comunei Călărași, în persoana fostului edil al comunei, doamna Mirela Vereș de la PNL.

Cu alte cuvinte la conducerea comunei se află o echipă PMP-PNL, formată din primarul Ioan Racolța și viceprimarul Mirela Vereș. Cu această ocazie s-a asigurat și majoritatea în Consiliul Local cele două partide având toate șansele să-și impună proiectele de hotărâre elaborate în sprijinul comunității pe care o reprezintă.

Reamintim că la finele lunii octombrie, Ioan Racolța primarul ales în urma alegerilor locale din luna septembrie a depus jurământul de investitură alături de consilierii locali.

Ioan Racolța a mai fost primarul comunei Călărași timp de 4 mandate. Mai exact, candidatul PMP a venit cu o experiență solidă în administrația locală având mandate de primar între anii 2004-2017.

La rândul său viceprimarul Mirela Vereș și-a îndeplinit cu succes obiectivele în perioada 2017-2020, iar acum își dorește să fie din nou în slujba comunității și a oamenilor, la fel ca în perioada în care a profesat în învățământ.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate