fbpx

 
 
Scrie un comentariu

aurel giurgiu nou

Turda, comunele Câțcău, Izvorul Crișului, Jucu, Luna, Mintiul Gherlii, Tureni și Viișoara sunt din această noapte în scenariul roșu, după ce au depășit rata de infectare de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori.

Iată ce mesaj are primarul Aurel Giurgiu de la Luna pentru locuitorii comunei:

„ Dragi cetateni ai comunei Luna-


Datorita acestui nemilos virus COVID-19, incepand de azi, de-a lungul a 14 zile , va fi cea mai cea mai grea si mai trista perioada de dupa razboi. Din pacate incepand ce data de 05.11.2020, am intrat in “Scenariul Rosu” al pandemiei, ceea ce inseamna ca avem peste 3 cazuri la mia de locuitori de concetatenii testati pozitiv la virusul SARS -COV 2. In aceasta situatie se impune obligatoriu purtarea mastii in toate spatiile publice inchise si deschise( dispensar, farmacie,primarie, posta,magazine, biserici, inclusiv pe strada).


Aceasta masura a dus si la inchiderea scolilor si gradinitelor de pe raza intregii comune, in satele Luna, Luncani si Gligoresti. Copiii si nepotii nostri urmand a-si continua studiile doar in mediul online, cu ajutorul tabletelor pe care le-am distribuit tututror elevilor inca din luna august.


Traim zile grele nemaiintalnite in viata noastra, zile in care acest virus blestemat ne-a afectat si modificat viata tuturor, de la copiii mici si terminand cu bunicii nostri. Asa cum ati vazut COVID-19, nu tine cont de varsta, grad sau functie, toti suntem expusi in fiecare clipa iar daca nu respectam aceste norme: PURTAREA MASTII, PASTRATEA DISTANTEI SOCIALE, SPALAREA SI DEZINFECTAREA MAINILOR IN MOD FRECVENT, LIMITAREA LA STRICT NECESAR A DEPLASARILOR DE ACASA, MAI ALES IN LOCALITATI AFLATE SI ELE IN SCENARIUL ROSU, vom avea cu totii de suferit!
Inchei prin a va ruga insistent, sa respectam cu totii aceste masuri de preventie, ca sa putem peste 14 zile sa revenim la o viata cat de cat normala.


Va doresc tuturor multa, multa sanatate si sa ne vedem cu bine!


Cadrelor medicale din comuna noastra, si din toata tara sa le adresam mii de multumiri pentru efortul lor in tot ce fac pentru a ne tine pe noi sanatosi!”


CU RESPECT, PENTRU TOTI CETATENII COMUNEI LUNA, PRIMAR AUREL GIURGIU

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate