fbpx

 
 
1 Comentariu

pacurar nouprimar

Virgil Păcurar, noul primar al comunei Ceanu Mare, a depus astăzi jurământul de investire în mandatul 2000-2004, după ce a câștigat alegerile locale care au avut loc la finele lunii septembrie.

”La finalul campaniei electorale, v-am mulțumit dumneavoastră, locuitorilor comunei Ceanu Mare, pentru înţelegerea pe care aţi dovedit-o urmărindu-mi platforma-program cu proiectele pe care intenţionez să le realizez cu ajutorul dumneavoastră în calitate de primar ales.

Sunt convins că vă doriți o comună în care să aveţi toate condiţiile unui trai mai mult decât decent, o comună cu care să vă mândriţi condusă de oameni pregătiţi, care să facă eforturi şi să vă susţină cauzele şi doleanţele, să vă respecte şi să vă asculte. Am simțit din partea dumneavoastră, a locuitorilor comunei Ceanu Mare, la toate întâlnirile avute în campanie, raze de speranță. Am văzut în ochii dumneavoastră speranța că vom că putem schimba multe în bine, că putem avea o comună de ţară europeană!

Sunt onorat că m-aţi susţinut şi aţi apreciat demersurile mele , pentru că aţi avut încredere în mine şi promit că nu o să vă dezamăgesc!

Ȋmpreună vom face o echipă, împreună vom reuşi să avem o comună prosperă!”, a transmis noul primar, Virgil Păcurar.

Noul Consiliu Local este format din 5 consilieri din partea PMP, de 5 consilieri din partea PNL, 2 consilieri ai PSD în timp ce Pro Romania a obținut un post de consilier. 

Ședința de constituire a noului Consiliu Local a avut loc la Căminul Cultural din localitate, iar din partea Prefecturii a fost prezent subprefectul Bela Budai.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate