fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

astazi se intrerupe curentul electric

Locuitorii din zona localităților Luna, Luncani și Gligorești se plâng de faptul că de circa o lună de zile se întrerupe furnizarea curentului electric zilnic, de 3-5 ori, câteva secunde la fiecare întrerupere.

”Avem o problemă cu curentul pe raza localității Luna, Luncani și Gligoresti, de aproape o lună se întrerupe curentul zilnic de 3, 4, 5 ori așa câteva secunde la fiecare tura”, ne-a sesizat Ioan Viorel Ludușan.

TurdaNews a contactat SDEE Transilvania Nord, pentru a primi un răspuns în privința sesizărilor primite de la locuitorii din zonă.

”Ca răspuns la solicitarea dumneavoastră, vă informăm că întreruperile de scurtă durată la care faceți referire s-au produs din cauza unor defecțiuni accidentale la linia electrică aeriană de medie tensiune care alimenteaza zona localităților Luna, Luncani și Gligorești.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate posibilele cauze și urmează să fie remediate în regim de urgență, în perioada imediat următoare, astfel încât alimentarea cu energie electrică a consumatorilor să nu aibă de suferit.

Vom monitoriza în continuare zona, pentru a elimina eventualele disfunctionalități.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toti utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru asigurarea unor servicii de calitate.”, a transmis Biroul de Presă al SDEE Transilvania Nord.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate