marian morar
m install
nello construct

Mesajul primarului comunei Viișoara, Ioan Roman după câștigarea alegerilor locale

zamblau eugen
floris

Dragi cetățeni ai comunei Viișoara,

Vreau să mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine si mi-ati dat votul, contribuind astfel la investirea mea cu un al șaselea mandat.

Sunt convins că ați făcut-o pentru că apreciați munca mea din mandatele precedente, dăruirea, cinstea, corectitudinea, respectul arătat dumneavoastră, dragostea fată de comuna noastră, într-un cuvânt : rezultatele, pentru că, până la urmă, doar ele contează.

Mulțumesc celor care au votat PSD, mulțumesc consilierilor cu care am colaborat până acum și care și-au adus contribuția la ceea ce am realizat în cele două sate ale comunei: Viișoara și Urca. Mulțumesc și celor care nu m-ați votat, dar vă pasă de viitorul comunei.

Vă asigur pe toți că voi continua să fiu aproape de dumneavoastră, să vă ascult problemele pentru a le găsi soluții și că acest nou mandat va fi un mandat a muncii susținute, în care mă voi implica în continuare pentru ridicarea comunei Viișoara la nivelul așteptărilor dumneavoastră.

Voi folosi fiecare zi a noului mandat de primar în folosul dumneavoastră, al comunei noastre și al valorilor social-democrației pe care le prețuim.

Sunt convins că avem obiective comune să continuăm modernizarea comunei Viișoara și să asigurăm un trai decent și sigur pentru toți. Vă chem pe toți alături de mine prin implicare activă, să reușim și de această dată !

Cu respect, ROMAN Ioan – Primarul comunei Viișoara

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: