fbpx

 
 
Scrie un comentariu

s604x0 Screen Shot 2020 09 28 at 12.23 .57 .png

Mesajele violente transmise de susținătorii celui care a câștigat alegerile pentru Primărie - Iosif Alexandru Dan, la adresa unor contracandidați sau a altor persoane care ”nu le cântă în strună”, se pare că au creat o stare de tensiune în comuna Tritenii de Jos, iar efectele s-au văzut și în ziua alegerilor.

Agresorul, în vârstă de 45 de ani, i-a adresat cuvinte urâte unei femei, crezând că aceasta vrea ”să se bage în față” la votare, iar fiul acesteia a intervenit dojenindu-l pe agresor, însă s-a trezit instantaneu cu un pumn în gură, pierzându-și un dinte!

“Eu muncesc şi locuiesc în Cluj-Napoca, dar adresa de pe cartea de identitate mi-e pe cea a părinţilor din Tritenii de Jos.

Ieri seară, după ora 20.00, stăteam la coadă la votare şi numa-l aud pe un consătean – mai în vârstă cu ceva decât mine – că vorbeşte urât cu mama. Aceasta tocmai înaintase puţin, fără să aibă de gând să intre în faţa lui. Dorea numai să i se adreseze surorii mele, care venise mai devreme decât noi şi se afla chiar în faţa individului. Iar protestul meu la adresa purtării sale grosolane l-a înfuriat atât de mult, încât – fără să-mi zică ceva – mi-a ars un pumn în gură, rupându-mi un dinte. Bineînţeles, poliţiştii, aflaţi lângă noi l-au săltat imediat şi l-au dus la secţie, unde l-au pus să dea o declaraţie. Apoi tot ei l-au adus înapoi, tocmai la timp ca să poată şi el să voteze.

Mi-am angajat deja un avocat ca să-l voi trag la răspundere pe acest consătean al meu, pe lângă faptul că-i fac plângere penală la poliţie! Trebuie să înveţe cumva că nu trăim în junglă şi că aşa ceva nu este permis să se întâmple într-un sat în care toţi oameni se cunosc între ei - şi ar trebui să se înţeleagă ca fraţii!”, a povestit victima de 38 de ani, pentru BZC.ro, la ieșirea de la IML Cluj, unde a fost pentru a-și scoate certificat medico-legal.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate