fbpx

 
 
Scrie un comentariu

racolta

După o pauză administrativă de mai bine de 2 ani, Ioan Racolța a câștigat un nou mandat la conducerea primăriei Călărași de această dată din partea PMP.

După ce și-a dat demisia în luna mai din anul 2017 invocând motive de sănătate, între timp au fost organizate noi alegeri, Mirela Vereș de la PNL, fiind declarată câștigătoare, acum Ioan Racolța a candidat din nou, câștigând un nou mandat la Călărași.

Ioan Racolța a mai fost primarul comunei Călărași timp de 4 mandate.

Mai exact, candidatul PMP a venit cu o experiență solidă în administrația locală având mandate de primar între anii 2004-2017.

Pentru viitorul comunei Călărași, Racolța Ioan Vasile își propune finalizarea lucrărilor de cadastrare a terenurilor agricole pe întreaga rază a comunei și parcelarea unei suprafețe de teren în satul Călărași în vederea atribuirii de locuri de casă pentru tinerii care vor să se stabilească în comună. Totodată, se vor construi două poduri peste pârâul Grindu din satul Călărași și se vor realiza lucrări de canalizare menajeră în satele Călărași și Călărași-Gară precum și extinderea rețelei de apă potabilă în satele Bogata și Călărași-Gară.

În noul mandat de primar, Racolța va pune accentul pe identificarea tuturor măsurilor de finanțare pe fonduri europene nerambursabile prin care se pot susține programe de dezvoltare a comunei Călărași, de exemplu panouri fotovoltaice și izolarea blocurilor de locuințe.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate