fbpx

 
 
1 Comentariu

Manaila Elena Daniela, primar al Comunei Tureni, referitor la articolul aparut in Turdanews “Abuzurile primaritei din Tureni! Are plangere penala pentru abuz in serviciu”, facem urmatoarele precizari: 

Numita Cojocnean Geta, membra a PMP Tureni este fiica lui Surd Nastasia, care a fost membra in comisia de Fond Funciar a comunei Tureni, pana in momentul in care subsemnata am preluat mandatul. Fac precizarea ca terenurile despre care fac referire se afla la Casele Micesti, in padurea Faget, au apartinut statului roman, iar prin ordinul prefectului au fost retrocedate tot statului roman, prin metode dolosive, mama numitei Cojocnean Geta si-a eliberat titlul de proprietate cu terenuri care se suprapun cu terenul statului.

Voi depune toate eforturile ca terenul statului sa ramana proprietatea comunei, adica a noastra a tuturor si nu a baietilor destepti care au interese imobiliare in zona.

Mentionez ca in anul 2008, cand am castigat mandatul de primar, s-a gasit la mama lui Cojocnean Geta, acasa, 400 de buletine de identitate cu scopul ca cetatenii sa nu poata participa la scrutin.

Depunem si noi o parte mica din dovada, extrasele de carte funciara ale statului roman.

Primar, Elena Daniela MANAILA

tureni replica 01

tureni replica 02

tureni replica 03

tureni replica 04

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Ssss · 16:24 24.09.2020
    Dacă doamna Geta Cojocnean are documente din care să rezulte că înainte de 1989 părinții ei au avut proprietate la Casele Micesti să le facă publice.Daca au avut proprietate pe legheleu, lângă gradina lui Faur și pe Coasta Popii,in averea Bisericii, să le facă publice.PMP trebuia să se documenteze.
    Dacă mama dânsei a abuzat de funcția pe care a avut-o ,nu înseamnă că are dreptate.Documentele anterioare vorbesc.
    Apropoo,întreb pentru un prieten,fostul primar Todea,nu are și el teren acolo? Dar dl Rus V ?.Tot pentru un prieten întreb.Este curios din fire.🤭
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate