fbpx

 
 
Scrie un comentariu

oros fermieri Triteni

După ce zilele trecute ministrul agriculturii, Adrian Oros a fost prezent la Turda, Câmpia Turzii, Tureni și Copăceni, acum a ajuns la o întâlnire și cu fermierii din Tritenii de Jos.

Aici a vizitat câțiva fermieri din zonă pentru a identifica problemele cu care aceștia se confruntă în această perioadă. 

Oros a fost prezent la Tritenii de Jos la invitația candidatului PNL, pentru primăria comunei, Emil Rusu. În acest context, Adrain Oros este primul reprezentant al Guvernului României care vizitează comuna Tritenii de Jos.

„Din nefericire, în anul 2020, sub o administrație PSD, locuitorii din Tritenii de Jos nu au apă potabilă și nici canalizare. Fermierii sunt nevoiți să aducă apa necesară animalelor și irigării plantelor din alte locuri. În schimb, am fost plăcut surprins de oamenii pe care i-am întâlnit și de roadele muncii lor, exemplare frumoase și certificate din rasa Bălțata Românească, care au câștigat ani la rând concursuri la Agraria și alte expoziții agricole.

Sunt convins că pe 27 septembrie putem produce schimbarea și în comuna Tritenii de Jos, iar Emil Rusu, un tânăr destoinic, cu viziune și mereu alături de oameni reprezintă garanția acestei schimbări! Acesta are toată susținerea mea și a Guvernului Liberal! Mult succes” transmite Oros pe pagina de Facebook.

Citește și: Ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu fermierii din Tureni

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate