fbpx

Scrie un comentariu

rotary materiale Luna 1

Un nou act caritabil a fost realizat astăzi la Luna de către reprezentanții Clubului Rotary de la Câmpia Turzii.

Aceștia au donat materiale sanitare dar și un aparat de dezinfecție a aerului ambiental din cabinetele medicale ale dispensarului din localitate, atât de necesar în această perioadă.

Dezinfectanți, săpun lichid, dispensere sunt doar câteva din materialele donate de rotarieni centrului medical utilizat zilnic de zeci de persoane.

Cei care au adus materialele la Luna sunt președintele clubului Câmpian Cosmin și Alexandru Toth, unul dintre fondatorii Rotary Câmpia Turzii. La eveniment a participat și primarul Aurel Giurgiu care spune că are o veche colaborare cu clubul rotarian concretizată în mai multe acțiuni caritabile.

Primăria Luna a avut întotdeauna o colaborare bună cu Clubul Rotary, solicitările au fost reciproce și administrația locală s-a implicat în acțiunile noastre, sperăm la o colaborare bună și de acum încolo...intenționăm să ne implicăm și în acțiuni care să sprijine procesul educațional” spune Alexandru Toth.

Clubul a donat și spitalului din Câmpia Turzii pe perioada pandemiei mai multe echipamente vitale în lupta cu coronavirusul. Este vorba despre Geantă Urgențe; Defibrilator cu anexe; Monitor pacient C30; viziere; dezinfectanți etc.

Valoarea echipamentelor achiziționate a fost de aproximativ 20.000 lei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate