fbpx

Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2020 09 08 at 17.47.56Educația unui om presupune mai mult decât materiile pe care le învață la școală, implică și modul în care respectă atât pe cei din jur cât și mediul. Din păcate în 2020 normal nu este să colectăm deșeurile selectiv și în locații special amenajate, normal este să aruncăm oriunde, în special în natură.

Acest lucru este valabil și în pădurea din Soporu de Cîmpie, comuna Frata, unde se aruncă foarte multe deșeuri în mod iresponsabil și nimeni nu face nimic. 

"Pot să zic că am fost inspirată de un articol de acum câțiva ani în care doi tineri au reușit să strângă singuri din zona Arieșului deșeuri. Ne petrecem mult timp în zona de pădure a satului nostru și ne-am decis să ne lăsăm amprenta într-un mod mai pozitiv decât alții. Aceste acțiuni te fac instant să te simți mai bine și am dori ca mai mulți tineri să ne ia exemplul pentru a produce o schimbare de impact împreună." ne spun Costantea Amalia și Olivia, cele două surori care au pornit această acțiune.

În mai puțin de 30 de minute, fetele au reușit să colecteze doi saci mari de gunoi și nu vor să se oprească aici, dar au nevoie de ajutorul autorităților pentru că nu au unde să debaraseze aceste deșeuri.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate