fbpx

Scrie un comentariu

scaoala calarasi 1 1

Administrația locală a comunei Călărași face eforturi pentru a definitiva lucrările începute la unitățile de învățământ astfel încât elevii să fie primiți într-un mediu curat, modern și sigur.

Potrivit primăriței Mirela Vereș, școlile din Călărași sunt pregătite pentru începerea anului școlar 2020-2021, grație investițiilor făcute în ultima perioadă.

În funcție de evoluția situației epidemiologice și de scenariile luate în calcul de reprezentanții Ministerului Educației, atât în Școala Gimnazială Călărași, cât și în școala primară Bogata, elevii sunt așteptați să reia cursurile în cele mai bune condiții…pe perioada vacanței am derulat un amplu program de reparații și igienizări în cele două școli” informează Mirela Vereș.

S-a înlocuit centrala veche instalată în 2007, o centrală care se defecta frecvent în special pe timp de iarnă, cu alte cuvinte exact când era mai mare nevoie de încălzire.

Cu această ocazie au fost efectuate zugrăveli, lucrări de înlocuire gresie, schimbare obiecte sanitare, înlocuire copertină, parchet nou, instalare aparate pentru dezinfectarea mâinilor.

În acest context amintim că primăria comunei Călărași contrubuie în fiecare an cu sume importante pentru buna desfășurare a procesului educațional.

scoala calasari 2 1

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate