fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

rigole bogata 1

Comuna Călărași se dezvoltă pe zi ce trece, în perioada pandemiei lucrările edilitare nu au fost puse pe „pauză” astfel că acum a venit rândul satului Bogata să beneficieze de trotuare și rigole.

Luna trecută echipa TurdaNews s-a deplasat în zonă unde am surprins reluarea lucrărilor de asfaltare la drumul comunal dintre Călărași Gară și Câmpia Turzii.

Primărița Mirela Vereș spune că acesta este unul din obiectivele promise locuitorilor din Călărași de către actuala administrație locală, un drum care se realizează acum, fiind o arteră de circulație extrem de importantă pentru cei care merg să-și etaleze produsele în piața din municipiul Câmpia Turzii.

În această perioadă se lucrează la trotuare și rigole în satul Bogata pentru a facilita accesul cetățenilor la propriile locuințe dar și pentru ca apele pluviale să aibă loc de scurgere și să nu mai inunde proprietățile.

S-a lansat recent un anunț de publicitate pe siteul instituției privind execuția de lucrări care vizează realizarea de trotuare și rigole care asigură scurgerea și evacuarea apelor de suprafață, rigole carosabile de 60 cm. rigole betonate care facilitează accesul la proprietăți. Avem deja un ofertant și vom începe execuția de lucrări, traficul în zonă de desfășoară cu dificultate din cauza lipsei trotuarelor, a crăpăturilor și gropilor unde stagnează apa, se impune amenajarea de trotuare astfel încât circulația pietonilor să se desfășoare în condiții civilizate și în siguranță” subliniază primărița MirelaVereș.

Rigolele carosabile vor lăți drumul existent, iar mașinile parcate pe acostament nu vor pune probleme traficului rutier în sensul desfășurării acestuia în condiții normale.

trotuare 1

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate