fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

primar Mihai Viteazu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Nu doar primarii din mediul urban se pot lăuda cu fonduri europene importante atrase pe proiecte investiționale ci și cei din mediul rural.

Un exemplu edificator în acest sens este primarul de la Mihai Viteazu - Ioan Zeng. Acesta a declarat pentru TurdaNews că în cele patru mandate de când se află la cârma comunei a atras fonduri europene de 30 milioane de euro.

„Da, se pare că voi mai candida pentru un mandat, ultimul, asta dacă cetățenii comunei mă mai vor, îmi doresc să facem în continuare lucruri frumoase la Mihai Viteazu și să dezvoltăm comuna” precizează Zeng.

În această perioadă se lucrează pe infrastructură, pe străzile Delniței, Morii, Coloniei, Ortodoxă la repararea intrărilor pe arterele respective de circulație, străzile fiind afectate de lucrările de canalizare.

Sediul nou al primăriei ar trebui finalizat în această lună dar edilul spune că mai apar diverse probleme și crede că obiectivul nu va fi recepționat în curând. Între timp s-a adus și mobilierul pentru noul sediu, dar au apărut probleme și la instalația de încălzire și nu numai.

La Cornești într-o zonă inundabilă se lucrează la un canal colector care va duce apele pluviale direct în RÂUL Arieș este o lucrare complexă realizată în parte cu fonduri guvernamentale în valoare de 250.000 lei dar și cu bani de la bugetul local.

Facem și nomenclatoarele stradale, vor fi stâlpi cu noile denumiri de străzi, se mai pregătește o licitație pentru asfaltarea a încă 6 km. de drumuri din fonduri proprii, punem accentul pe campania de prevenire a răspândirii coronavirusului, poliția verifică în magazine dacă se respectă distanțarea socială și se poartă mască, am făcut dezinfecții periodice și vom continua, medicii de la dispensar au fost ajutați cu pachete din partea primăriei ce conțin materiale sanitare și dezinfectanți, suntem prinși într-o serie de lucrări de mai mică sau mare anvergură dar toate extrem de importante pentru comunitate” explică primarul comunei Mihai Viteazu.

Zeng mai spune că s-a intervenit și în zona Cheilor Turzii unde au fost verificate autorizațiile de construcție, Prefectura Cluj și forțele de ordine au acționat pentru prevenirea răspândirii coronavirusului dar până acum nu au fost semnalate probleme majore.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate