fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

coronavirus izolete 4

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Numărul persoanelor infectate, care au fost găsite cu COVID-19, crește la Luna! După cazul anunțat ieri, azi au apărut încă două cazuri! ”Îngrijorarea mare este că toate cele trei persoane au avut tangența cu foarte multe persoane atât la serviciu cât și acasă”, a anunțat primarul din Luna.

”Din păcate la Luna numărul celor infestați a început sa crească. Dacă ieri am avut un caz astăzi din păcate au mai fost depistate două persoane, toate cele trei cazuri fiind din aceeași familie. Este regretabil ce se întâmplă, oricine ar fii persoanele în cauză. Relaxarea și mai nou neobligativitate de a intra în izolare la domiciliu 14 zile după sosirea din altă țară (Italia) duce la aceste evenimente deosebit de grave. Îngrijorarea mare este că toate cele trei persoane au avut tangența cu foarte multe persoane atât la serviciu cât și acasă.

Având în vedere că totul s-a întâmplat sâmbătă și duminică, populația din cartierul respectiv nefiind pregătită cu măști și neavând de unde să-și procure, am distribuit la fiecare casă câte două măști pentru a evita noi contaminări și pentru ca adulții să poată pleca la serviciu și cumpărături într-o mai mare siguranță.

Revin din nou cu rugămintea către toți consătenii de a respecta distanța socială, de a purta masca și de a evita aglomerațiile. Avem o situație foarte delicată care poate genera ce-i mai rău pentru satul nostru daca nu suntem atenți și vigilenți!

Va mulțumesc pentru înțelegere și va doresc sănătate tuturor!”, a anunțat primarul Aurel Giurgiu.

Citește și:

După o lună, a apărut un nou caz de COVID-19 la Câmpia Turzii! Și încă un caz la Luna!

UPDATE:

Duminică seara a fost confirmat și al 4-lea caz cu COVID-19, din aceeași familie. Toate cele 3 persoane au fost duse la Cluj-Napoca, pentru internare.

Nu este exclus ca infectarea să provină de la o persoană care s-a întors din Italia.

”Pacientul 0 s-a întors din Italia acum 2 săptămâni, autoritățile i-au atenționat că izolarea oferă siguranță lor cât și apropiaților, dar au refuzat!”, au precizat oficialii Primăriei Luna.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate