fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

drum calarasi 1

Începute în toamna anului trecut, dar stopate în această primăvară din cauza pandemiei, în aceste zile au fost reluate lucrările de asfaltare pe drumul comunal dintre Călărași Gară și Câmpia Turzii.

Primărița Mirela Vereș spune că acesta este unul din obiectivele promise locuitorilor din Călărași de către actuala administrație locală, un drum care se realizează acum, fiind o arteră de circulație extrem de importantă pentru cei care merg să-și etaleze produsele în piața din municipiul Câmpia Turzii.

„Inițial asfaltarea a început anul trecut în septembrie când a fost încheiat contractual de execuție, lucrările au fost oprite pe timp de iarnă, au continuat în februarie până la intrarea în starea de urgență iar acum se continuă, având ca termen de finalizare luna septembrie a acestui an. Proiectul este în valoare de 1 milion de euro” spune Mirela Vereș.

Tot pe infrastructura rutieră la Călărași se execută lucrări de pregătire pentru așternerea stratului de asfalt pe Măsura 4.3 privind infrastructura rutieră agricolă pe lungime de 10,4 km. Pe final de săptămână vor fi deja asfaltați peste 5 km.

Pe străzile rămase neasfaltate anul trecut la Călărași în lungime de aproximativ 5 km. vor demara de asemenea lucrări.

S-au făcut acțiuni de decolmatare a șanțurilor la Călărași Gară având în vedere ploile abundente din ultima perioadă utilizând două utilaje, pentru reducerea efectelor inundațiilor. Au fost inundate, curți, grădini și beciuri, la Bogata canalizarea a fost blocată de viiturile de pe versanții din apropiere.

La Călărași nu au fost probleme, șanțurile și rigolele de scrugere a apei au făcut față debitului.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate