fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

valer sasa 1

Azi s-a semnat ordinul de încetare a mandatului primarului din comuna Tritenii de Jos, Valer Sașa. Valer Sașa a fost condamnat definitiv, cu suspendare, iar conform legislației în vigoare, el își pierde mandatul de primar, care va fi preluat sub formă de interimat de actualul viceprimar.

”Am semnat azi Ordinul privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al comunei Tritenii de Jos, a d-lui Sașa Valer, că urmare a condamnării prin hotărâre judecătorească definitivă, la o pedeapsa privativă de libertate, cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei”, a spus prefectul Mircea Abrudean.

Sașa Valer a fost acuzat de abuz în serviciu în formă continuată, inițial a primit 4 ani de închisoare, dar acum prin sentință definitivă pedeapsa este redusă la 2 ani de închisoare dar cu suspendare, plus interzicerea unor drepturi printre care și acela de-a mai candida la funcția de primar sau să ocupe vreo funcție publică timp de 3 ani.

Cel mai probabil, interimatul pentru funcția de primar va dura până la alegerile locale, care ar putea avea loc la finele lunii septembrie 2020, conform unor surse din mediul politic.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate