fbpx

Untitled design High Quality 13

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

10298279 1387257821562284 5088241520733330400 o

Consilierul local Giurgiu Dorel a lansat un atac la adresa primarului Aurel Giurgiu, pe care l-a acuzat că nu a fost azi-noapte, la familia Urcan, unde a fost un incendiu. 

”Unde a fost primarul azi noapte când a ars casa familiei Urcan de la Luna? Nici după stingerea incendiului nu a fost văzut prin zonă”, a scris consilierul PSD Giurgiu Dorel, pe contul său de Facebook.

Comentariile locuitorilor, la adresa consilierului, nu sunt deloc favorabile acestuia, oamenii reproșându-i că ”are ceva cu primarul” și că nu-i treaba primarului să fie prezent la un incendiu, că sunt organe abilitate care se ocupă de astfel de intervenții.

În urma atacurilor lansate de consilierul local, primarul comunei, Aurel Giurgiu, a dat o replică, prin intermediul paginii de Facebook a Primăriei.

”În calitate de primar și șef al Serviciului Voluntar de Situații de Urgență al comunei Luna, nu am primit nicio înștiințare de la serviciul 112, referitoare la incendiul petrecut la reședința familiei Urcan. La fel nici inspectorul de specialitate din cadrul Primăriei, d-nul Hidișan Mihai, lucru care poate fi verificat! Este regretabil că unii se folosesc și se bucură de necazul altora pentru a-și face campanie electorală lor și rudeniilor lor! Rușine!!!

Ca toată lumea să știe: informez curioșii că am avut și am o relație de prietenie, stimă și respect față de familia Urcan de foarte mulți ani și regret sincer tot ce li s-a întâmplat și dacă pot să ajut o voi face necondiționat!””, a precizat primarul Aurel Giurgiu.

Consilierul local din Luna s-a remarcat în ultimul timp și cu promovarea unor știri false despre pandemie.

Chiar Facebook i-a marcat astfel de distribuiri cu mesajul ”Informații false. Conținut verificat de instituții independente de verificare a informațiilor”.

giurgiudorel fakenews 

TurdaNews a relatat despre incendiul de la Luna.

Citește și:

Acoperișul unei case a luat foc la Luna! O femeie a suferit un atac de panică!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate