fbpx

Untitled design High Quality 13

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

capela final calarasi 1

Pe timp de pandemie lucrările edilitare nu au fost puse pe pauză la Călărași, obiectivele investiționale asumate la început de an, sunt îndeplinite rând pe rând spre satisfacția locuitorilor zonei.

Lucrările la capela din Călărași Gară au fost finalizate astfel că aceasta poate fi dată în folosință. Investiția se ridică la 534.000 lei cu finanțare de la bugetul local.

„La Călărași Gară au fost finalizate lucrările la capela mortuară, obiectivul a fost finanțat de la bugetul local, astfel ca locuitorii din acest sat să beneficieze de aceleași facilități ca ceilalți membri ai comunității. S-au derulat lucrări aferente proiectului de modernizare a infrastructurii rutiere agricole pe o lungime de 10 km. executantul pregătind drumurile pentru așternerea stratului de asfalt în perioada imediat următoare” spune primarul comunei, Mirela Vereș.

Pe Măsura 7.2 modernizarea străzilor în localitatea Călărași, de la 1 iunie se începe execuția lucrărilor, pe o lungime de 5.465 ml. Aici sunt incluse străzile care până acum nu au fost modernizate, sau mai bine spus „nu au văzut asfaltul”.   

Administrația locală a comunei a făcut demersuri prin GAL, pentru achiziția unui utilaj care va intra în dotarea Serviciului Public Local de Gospodărire Comunală. Cererea de finanțare a fost deja acceptată.

Tot prin GAL, Poarta Apusenilor am depus cerere de finanțare pe măsura de Dezvoltare a Infrastructurii de Bandă Largă pentru care am primit acceptul de la AFIR, pentru organizarea unor sesiuni de inițiere în domeniul utilizării calculatorului pentru cetățenii comunei. Se vor achiziționa și routere WI FI, pentru dezvoltarea rețelei publice cu acces la internet, calculatoare portabile, scaner astfel încât locuitorii să aibă acces liber la rețeaua de internet. De asemenea s-au mai executat reparații la soclu, terasă și scări în cazul căminului cultural de la Călărași” informează primărița din Călărași .    

camin cultural calarasi 1

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate