fbpx

Scrie un comentariu

ceanumare moldovan 1

Lucrările edilitare nu au fost puse pe „pauză” în comuna Ceanu Mare în perioadă de pandemie, investițiile în infrastructură, capelă mortuară și școli, continuă.

Primarul Liliana Moldovan informează că la această oră s-au luat toate măsurile necesare pentru ca elevii claselor a 8 a să își poată desfășura activitatea de pregătire în condiții corespunzătoare conform normelor în vigoare la Școala Gimnazială Ceanu Mare.

De asemenea, se lucrează la pietruirea drumurilor, canalizare în Ceanu Mare, alimentare cu apă în satul Bolduț și capelă mortuară la Ceanu Mare.

La Ceanu Mare se lucrează deși suntem încă intr-o perioada destul de grea. Cu toate acestea împreuna cu echipa din primărie și o parte din colegii din Consiliul Local al comunei am reușit demararea unor proiecte importante pentru comunitatea noastră. Sunt convinsă ca mulți dintre dumneavoastră înțelegeți munca depusă in doar 4 ani pe lângă multe alte investiții finalizate.

Sunt in curs de derulare multe proiecte la nivel de comuna despre care vom vorbi la momentul potrivit. Pe lângă acestea va aduc la cunoștința ca in aceasta perioada am luat toate măsurile necesare pentru ca elevii claselor a 8 a sa își poată desfășura activitatea de pregătire in condiții corespunzătoare conform normelor in vigoare la Scoala gimnaziala Ceanu Mare. Vreau sa mulțumesc de asemena politiei locale și naționale pentru buna colaborare de care au dat dovada. Va mulțumesc și dumneavoastră dragi locuitori pentru comportamentul și solidaritatea de care ați dat dovada in aceasta primăvara dificila. Va aduc la cunoștința ca pina astăzi adeverințele necesare la APIA au fost trimise de către noi pentru ca dumneavoastră sa fiți protejați și in siguranța .Va mulțumesc încă o data tuturor și va felicit ca împreuna am demonstrat ca putem fi o echipa.

Recunosc faptul ca un primar dacă nu are in jurul lui o echipa echilibrata și profesionista nu are nici rezultate .In imaginile de mai jos o sa vedeți lucrarea la canalizare Ceanu Mare, alimentare cu apa sat Boldut și Capela Ceanu Mare. Va doresc toate cele bune și multă sănătate ” transmite primarul comunei, Ana Liliana Moldovan pe pagina de Facebook.

 

  

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator