fbpx

Icon Scrie un comentariu

comentarii triteni

Mai multe persoane din Tritenii de Jos vehiculează tot felul de informații false pe internet, legate de angajata de la Poștă, care nu ar fi avut COVID-19 și ca ”dovadă”, deja ”este acasă din a doua zi de Paște, că a văzut-o cineva, sigur”. Comentariile de acest gen vin și cu atacuri la adresa TurdaNews, care a difuzat doar informații verificate din surse oficiale!

Din acest motiv, am luat decizia de a acționa în instanță ORICE persoană mai aduce acuzații nereale/nefondate la adresa TurdaNews, urmând să solicităm daune consistente, pentru că este vorba despre un atac la adresa unui organ de media!

Dialogul cu imbecilii care se iau după ”gura babelor” este halucinant!

Ica Galea susține: ”Toata lumea din padureni spune ca ii acasa din a doua zi de paste, ei cred ca tot ce spun oameni cred ,nuuu ii acasa doamna surse de la vecini ei macar sa fii stat in casa daca o luat ceva”.

Un alt iresponsabil, Ioan Moldovan din Valea Largă, își dă și el cu părerea: ”vati luat dupa povesti de babe ar trebui sa va cereti scuze public de la femeie si ea sa va dea in judecata pt minciunile despre ea”.

Cosmin Adrian Sașa este un alt iresponsabil care transmite informații false, riscând să fie pedepsit pentru asta: ”serios nu mai spuneti da stiti ca doamna îi acasă”.

În aceste condiții, TurdaNews a solicitat o nouă informare oficială din partea prefectului Mircea Abrudean:

”Este adevarat ca in cazul de la Tritenii de Jos, doamna "infectata" de fapt nu are nimic si este acasa din a 2-a zi de Paste?!
Si ca nu a avut COVID-19, doar s-a facut un pic de alerta, reducandu-se apoi si contactii de la 240 la... 6?!
Astept raspuns! Multumesc!”.

Iar răspunsul prefectului a fost cât se poate de clar: ”Evident că nu e adevarat. Femeia e internată la Pneumo in continuare, tot pozitiva. Doar nu ne jucam cu anunțurile astea”.

Așadar, oameni buni, nu vă luați după cei care habar nu au, iar prostia le bubuie în cap mai ceva ca boxele maneliștilor!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator