fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

balea mv

În cadrul ședinței ordinare de marți, 24 martie, ora 16 la Mihai Viteazu va fi validat mandatul unui nou consilier local.

Este vorba despre Gaja Nicu Nicolae care-l înlocuiește în forul deliberativ pe Balea Ioan de la PRM.

Consilierul local Balea Ioan a câștigat mandatul în 2016, candidând de la PRM. Recent, însă, el și-a anunțat demisia din PRM, pierzând astfel și mandatul din Consiliul Local Mihai Viteazu.

TurdaNews a scris în luna ianuarie faptul că un consilier local din comuna Mihai Viteazu și-a păstrat în continuare mandatul, chiar dacă a demisionat din partidul de pe lista căruia a intrat în Consiliul Local!

Practic consilierul Balea Ioan, și-a anunțat demisia din PRM. Dar nu și din Consiliul Local!

Președintele organizației județene a PRM Cluj, Damian Brudașcu, a trimis o adresă către secretarul general al comunei Mihai Viteazu, anunțând că Balea Ioan și-a pierdut calitatea de consilier local în Consiliul Local, iar în locul său trebuie numită următoarea persoană care era pe lista de consilieri locali. Este vorba despre Gaja Nicu Nicolae. Procedura indicată de oficialul PRM Cluj viza promovarea unor hotărâri de Consiliu, care să facă referire la vacantarea postului de consilier local din partea PRM și apoi numirea celeilalte persoane care va reprezenta PRM-ul în forul deliberativ local.

”Noi nu putem lua nicio hotărâre. Sunt alți pași. Prefectul trebuie să emită un ordin”, a spus secretarul general al comunei, Stăvariu Tudor Călin.

Acum Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean a emis ordinul cu pricina, astfel încât se poată urma pașii necesari intrării în legalitate a noului ales local.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator