fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

roman interviu

Mai mulți primari din zonă au fost în ultimele zile ținta unor atacuri murdare, o adevărată campanie de denigrare și de influențare a electoratului, o situație care a fost reclamată autorităților competente, iar oamenii legii sunt așteptați să se implice și să ia măsuri.

La fel s-a întâmplat și cu primarul Ioan Roman de la VIIȘOARA, acesta însă nu pare foarte afectat de telefoanele de denigrare primite, știind că pentru el au vorbit faptele și obiectivele îndeplinite de-a lungul mandatelor, realizările incontestabile din comună fiind garanția faptului că și-a îndeplinit cu succes misiunea.

Inclusiv soția sa a fost sunată să i se spună că edilul are de peste 30 de ani o amantă, este un mitocan și s-a îmbogățit pe sărăcia oamenilor din Viișoara.

„Este o campanie murdară se împroașcă cu noroi cam toți primarii PSD din zonă, campaniile de acest fel au pornit de sus în jos, din păcate au ajuns acum și la țară unde oamenii nu sunt murdari la suflet, o campanie făcută de oameni bolnavi și fără căpătâi. Da o să mai candidez dacă oamenii mă vor și voi avea susținerea necesară..” declară Roman pentru TurdaNews.

Ținta atacurilor au fost și primarii de la Dej, Chinteni, Ceanu Mare, Gherla dar și edilul Turzii, Matei Cristian. Aproape toți au făcut plângere la poliție și se așteaptă ca situația să fie tranșată în justiție.   

Sursa video: RefleqtMedia.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator