fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 2 Comentarii

moldovan liliana

Dacă în cursul zilei de ieri TurdaNews sesiza faptul că turdenii au primit pe telefoanele mobile un mesaj politic de denigrare a primarului Matei Cristian, iată că situația se repetă și la Ceanu Mare.

Primărița Liliana Moldovan a declarat pentru TurdaNews că se sună ori cu număr ascuns, sau cu număr privat, iar mesajul audio îi aduce jigniri personale, este făcută „bețivă” și i se impută faptul că ar fi tocat 500 de miliarde de lei vechi din banii comunei.

Cu alte cuvinte războiul politic extrem de murdar se poartă mai nou telefonic, iar electoratul este influențat să nu voteze candidatul Liliana Moldovan la următoarele alegeri care vor avea loc cel mai probabil în luna iunie.

Probabil din frustrare sau din lipsa de caracter cineva își cheltuie banii și își consuma timpul pentru a suna cetățenii din Comuna Ceanu Mare și pentru a-i indemna sa nu voteze cu actualul primar.

Pentru a atinge o clasa de josnicie maxima, apelurile sunt efectuate de pe un număr privat și utilizând un mesaj audio înregistrat. Astfel de apeluri au primit mai mulți cetățeni.

Acest mesaj intenționează sa denigreze și sa inducă lumea in eroare.

Desigur ca fiecare dintre noi poate sa susțină un ales local, insa in limita bunului simt și cu respectarea dreptului la imagine.

Mulțumesc cetățenilor din comuna care m-au informat referitor la aceste fapte, iar eu la rândul meu am sesizat deja autoritățile competente” este dreptul la replica al primarului Moldovan Ana Liliana.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator