fbpx

 
 
Scrie un comentariu

copii cean

Copiii Parohiei Ortodoxe Ceanu Mare, protopopiatul Turda, județul Cluj, alături de părintele paroh Vasile Tarța au desfășurat activități recreative, prin participarea la un film pentru copii la cinematograf în municipiul Cluj-Napoca.

,,Apoi tot ca și un mod de a-i răsplăti pentru faptul că ei participă regulat la slujbele oficiate în parohia noastră au luat cu toți masa într-un mod festiv și bineplăcut pentru ei, făcându-le astfel o bucurie care s-a putut observa pe fețele lor. De asemenea în această acțiune a noastră am fost însoțiți de doamna profesoară de religie Loredana Tușa, căruia îi mulțumim pentru implicare și participare”, a menționat părintele paroh.

,,Toate aceste acțiuni ale noastre s-au desfășurat prin bunăvoița sponsorilor noștri cărora le mulțumim din suflet” dar și prin purtarea de grijă a părintelui paroh Vasile Tarța și a doamnei preotese, care întotdeauna au o afinitate și o înclinație specială pentru cei tineri, astfel reușind să îi apropie de Biserică, și să îi facă conștienți de necesitatea prezenței lui Dumnezeu în viața lor.

Foto: Pr. Vasile Tarța

Text: Pr. Florin Negru

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate