fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

cadastru 1

Mai multe comune din zona Turzii vor beneficia de cadastrare gratuită, în baza unui program cu finanțare europeană nerambursabilă, Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 (POR).

Comunele din zona Turzii pentru care vor fi scoase la licitaţie lucrările de înregistrare sistematică a imobilelor, în luna aprilie a acestui an, sunt: Călăraşi, Ciurila, Iara, Luna, Mihai Viteazu, Petreştii de Jos, Ploscoş și Sănduleşti. La nivelul județușlui Cluj sunt 16 comune, în total, care vor beneficia de această facilitate.

Proiectul major „Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România” are o valoare de aproximativ 313 de milioane de euro şi vizează realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor pentru o suprafaţă de aproape 5,8 de milioane de hectare din 660 de UAT-uri situate în zone rurale ale României, anunță Monitorul de Cluj.

anul trecut, în judeţul Cluj au fost eliberate, gratuit pentru cetăţeni, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023 (PNCCF), peste 42.000 de cărţi funciare. Lucrările de cadastru general au fost finanţate din veniturile proprii ale ANCPI, prin Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Cluj.

În prezent, din totalul de 81 de UAT-uri din judeţul Cluj, trei sunt cadastrate în proporţie de sută la sută, iar în alte 37 se desfăşoară lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor, atât la nivel de UAT, cât şi pe sectoare cadastrale, mai precizează sursa citată.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator